Om Nordic Laces


Nordic Laces är ett av Skandinaviens online webbshop för skosnåoren.
Idag har vi mer än 300 olika skosnören och utökar ständigt vårt sortiment.
Vi strävar alltid efter att följa uppdaterade så vi har alltid de senaste artiklarna i lager.

Vet du? Skosnören är slitna eller trasiga - eller du trodde bara att något annat skulle hända.
Men ... Skosnören utbud i butikerna är mycket begränsat - eller så måste du springa runt i staden för att hitta en specialaffär som har något annat än de. mycket vanliga standard snören.
Detta är också en av anledningarna till att Nordic Laces startades. Det finns så många olika snören - det skulle vara olyckligt att inte få dem i Sverige!

På www.nordiclaces.se kan du bara beställa varor via vår webbshop. Om du har några frågor om Skosnören som inte finns på webbplatsen, vänligen kontakta oss.

Det är inte möjligt att se tidigare beställningar när du loggar in i webbshoppen. Du kommer automatiskt att få en kopia av din beställning på din e-post när vi skickar din artikel. Om du senare vill få en kopia av din orderbekräftelse, kan du skicka ett e-postmeddelande till info@nordiclaces.dk.

Vi är e-märktsertifierade!

E-märket är det danska certifieringssystemet som fungerar för pålitlig e-handel mellan kunder och handlare. Med e-märket täcks du av ett köperskydd på upp till 10 000 DKK per handel, och samtidigt kontrolleras näringsidkaren ständigt, så du är säker på en säker och transparent e-handel. E-varumärket är en ideell organisation som grundades 2000 av Consumer Council Think, Danish Business, DI, FDIH, Danish Financial Council, Danish IT och HK. Läs mer på emaerket.dk


Service hos NordicLaces

Hos Nordic Laces strävar vi alltid efter att ha den bästa servicen. Det är därför vi har en lättanvänd webbplats som hjälper dig att hitta alla typer av saker. Om du behöver hjälp kan du alltid kontakta oss här. Du kan också ringa oss på telefon - svarar vi inte och vi kommer att höra ditt meddelande och vi kommer att svara på din förfrågan så snart som möjligt!

Om det fortfarande finns något vi kan göra bättre, skulle vi gärna höra från dig på info@nordiclaces.dk .

Nordic Laces
Ankerhusvej 73
2680 Solrød Strand
Danmark - Telefon +45 5244 5246 - Telefontid: Alla vardagar 11.00 - 15.00Information og services


Returer

Du har alltid 30 dagar returer

Fri frakt

Fri frakt vid köp över 250kr

Snabb leverans

Alla beställningar skickas inom 48 timmar. Leverans 2-4 dagar

Trygg betalning

100% trygg och säker betalning


Se även våra handelsvillkor här

SKOSNÖREN FORKLARING

Skosnören
En skosnöre är en snöre som används för att dra åt en sko så att den hålls fast vid foten. Det praktiska med skosnören är att det kan dras åt snabbt och lossas efter behov med hjälp av en slinga. I varje spets är det vanligtvis en liten dup (spetsdup) för att säkerställa att koppeln inte trasslar.

Snørebåndsdup/Aglet
En snørebåndsdup (eller aglet) är ett litet dopp av plast eller metall som sitter i slutet av snören. Doppet förhindrar att vändningarna på remmen går upp och gör det lättare att leda strängen genom ögonen. Ett avsnitt av Phineas och Ferb handlar om skosnabbdoppar från gamla franska ). Liknande dopp används på rep.

Kilde: Wikipedia, den fria encyklopedin